Betyg

Fördelar

  • Tyskt kvalitetsglas
  • Lägsta prisgaranti

Besök nu

Till butiken

Loveyewear - vårt omdöme

Loveyewear har ett mycket stort glasögonsortiment och alla glasögonbågar från Loveyewear är originalbågar och glasen är av högsta kvalitet. Glasen slipas av optoVision i Tyskland och glasögonen monteras sedan ihop för hand av en optiker i Stockholm. Loveyewears hemsida är mycket överskådlig och lättnavigerad vilket gör att det är lätt att hitta det du söker. Loveyewear ger dig alltid öppet köp i hela 90 dagar även om du beställer slipade glas.

Så gör du

Det är mycket enkelt att välja ut ett par passande glasögonbågar hos Loveyewear eftersom du kan prova glasögonbågarna virtuellt direkt på deras hemsida. Du laddar upp en bild på dig själv eller tar ett foto med din webbkamera och placerar de glasögonbågar du vill prova på din bild. Glasögonen kommer att visas i 3D så att du tydligare ser om de verkligen passar. När du har hittat en glasögonbåge som du gillar väljer du glas och skickar iväg din beställning.

Sortiment

Loveyewear har ett riktigt stort sortiment av snygga designbågar och märkesglasögon för både män och för kvinnor. De har glasögonbågar i plast, metall, titan och i trä. De har även båglösa glasögon, trendiga solglasögon och färdigslipade läsglasögon. Det finns även många sorters glas att välja på: vanliga avståndsglas, progressiva glas, terminalglas och fotokromatiska samt glas för läsglasögon. Du kan även få dina glas ytskicksbehandlade med repskydd, antireflex och Aquacoating.

Leveranstid och prisbild

Leveranstid. Leveranstiden är på 4 – 10 arbetsdagar för glasögon med enkelslipade glas och 7 – 14 arbetsdagar för progressiva glasögon. Med tanke på att dina kvalitetsglas slipas i Tyskland och glasögonen monteras ihop i Sverige är det ganska snabbt.

Prisbild. Loveyewear är inte den allra billigaste glasögonbutiken på nätet eftersom de säljer kvalitetsglasögon. Om du köper glasögon med enkelslipade glas finns det glasögon för under 1000 kronor och uppåt, det finns trendiga solglasögon som kostar runt 300 kronor och läsglasögon finns för 100 kronor. Loveyewear har en lägstaprisgaranti för sina kvalitetsglasögon. Det innebär att om du hittar samma glasögon till ett lägre ordinarie pris får du betala det priset hos Loveyewear. Dessutom handlar du fraktfritt hos Loveyewear.

Slutsats

Loveyewear är en av de bästa glasögonbutikerna på nätet. Här kan du köpa snygga märkesglasögon till ett mycket förmånligt pris och sortimentet är extremt stort. Glasögonen är av högsta kvalitet och det är lätt att välja ut glasögonbågar via Loveyewear virtuella tjänst. Leveranstiden är också godkänd eftersom det handlar om riktiga kvalitetsglasögon och inte något skräp. Det kan vara värt att vänta några dagar extra för att få ett par riktiga glasögon som hade kostat minst det dubbla hos optikern.